E-novice

Želite biti obveščeni o novih člankih, dogodkih in aktualnih akcijah?

Ko bomo objavil nov članek ali dogodek na spletni strani vas bomo o tem takoj obvestili preko e-pošte. Postanite tudi vi naročnik na naše Brezplačne e-novice LJUBIMO ZAVESTNO in si tako zagotovite aktualno obveščanje o novostih.

Naročnik na naše brezplačne e-novice postanete tako, da svoje ime in e-poštni naslov vpišete v obrazec na desni in kliknete na Prijavljam se!

POZOR! V primeru, da ne boste dobili e-poštnega sporočila za potrditev vpisa je to sporočilo po vsej verjetnosti zaneslo med promocije ali med neželeno e-pošto, tako da vam priporočamo, da pogledate tudi tja. V kolikor tudi tam ni e-poštnega sporočila pa ste po vsej verjetnosti vpisali napačen e-poštni naslov in v tem primeru vas prosimo, da ga ponovno vpišete – pravilnega seveda!

——————————————-

Pravno obvestilo (GDPR)

Z vašo potrditvijo privolite, da boste redno prejemali novice z informacijami o naših novih izdelkih in storitvah, obvestila o oglaševalskih akcijah, zanimive novice o naših dejavnostih in obvestila o novih objavah na spletni strani in blogu.

S prijavo na e-novice privolite, da analiziramo vaše podatke o nakupnem in uporabniškem vedenju (na primer unovčenje kuponov, izvedeni nakupi, branje člankov). Pri tem evidentiramo, kdaj naše e-novice berete in na katere povezave v njih kliknete ter na podlagi tega sklepamo, kakšni so vaši osebni interesi.

Pravna podlaga za to je vaša privolitev po črki a prvega stavka prvega odstavka 6. člena SUVP.

Vaši podatki se shranijo za dobo odnosa z vami kot stranko. Vašo privolitev za pošiljanje e-novic lahko kadarkoli prekličete in se od e-novic odjavite. Preklic lahko uveljavite s klikom na povezavo, ki se nahaja v vsakem elektronskem sporočilu z e-novicami, ali tako, da pošljete e-sporočilo na info@ljubimozavestno.si.

Priporočamo …

odnosi-izgubimo-sebe
Se vam zdi, da v odnosih izgubite sebe?
05. 04. 20230

Kategorije objav