o-nas-natasa-berdnik

Nataša Berdnik

Specializantka Gestalt terapije

Biografija

Pozdravljeni!

Moje ime je Nataša Berdnik in sem predana raziskovalka ljubezni. Verjamem, da si vsak med nami zasluži ljubiti in biti ljubljen.

Sama sem prehodila leta dolgo pot odkrivanja in učenja, kako sem si nezavedno in nehote preprečevala, da bi ljubezen prišla v moje življenje, kljub temu, da sem si jo zelo želela. Pravijo, da je ljubiti nekaj naravnega, da to počnemo spontano in se ob tem počutimo dobro. Zame ni bilo tako.

Odnosi so se mi vedno zdeli zelo naporni, dušeči in obremenjujoči, ter polni strahu, da bom izgubila sebe.

Večino mojega odraslega življenja me je spremljal strah, da bom ostala sama in ker mi do mojih štiridesetih let ni uspelo ustvariti osrečujočega in ljubečega partnerstva, sem se vedno znova spraševala: “Ali je to sploh mogoče?” A kljub temu, nisem želela vztrajati v odnosu samo zato, da ne bi bila sama. To preprosto zame ni bilo sprejemljivo.

Danes vem, da je mogoče, vem da je vredno in vem, da se ni zgodilo po naključju.

Če je vse to mogoče zame, potem je mogoče tudi za vas.

In kako sem prišla od kjer sem bila, do tu kjer sem sedaj?

Na začetku svojih dvajsetih sem se kot podjetnica podala na samostojno pot, ne vedoč, kaj me čaka. Vse kar sem vedela takrat je, da uživam v ustvarjanju lastnih kreacij in v katerih so očitno nekaj videli tudi drugi, saj je povpraševanje raslo in z njim število strank, sodelavcev, poslovnih partnerjev, vzporedno pa je to prineslo vpetost v odnose na različnih nivojih. Hkrati s tem, se je zame pričela tudi pot izobraževanja, osebne rasti in zorenja na področju odnosov.

Desetletje in pol kasneje, sem imela občutek, da po kopici prebranih knjig, delavnicah in seminarjih, v odnosih še vedno NEKAJ MANJKA, a se mi ni niti približno sanjalo kje bi to lahko našla. Da mi je ravno takrat, življenje nasproti prineslo študij psihoterapije na Univerzi Sigmunda Freuda, verjetno ni naključje, saj sem tu našla manjkajoči del – OSEBNO IZKUŠNJO. Občutek, da smo si enaki, a vendar tako različni, je bil zame nekaj novega. Odnosi so me tako prevzeli, da sem raziskovanje nadaljevala v svoji diplomski nalogi z naslovom: » Odvisnost od odnosov: Povezanost z vzgojnimi slogi staršev«.

Lahko bi rekla, da se je moje izobraževanje na univerzi šele začelo. Radovednost po znanju in želja po uresničenju lastnih sanj, me 2015 je peljala v Los Angeles na Life Mastery Institute, kjer sem prejela certifikat Dream Builder Coach, dve leti za tem pa še na Jungian Coaching Program v Ljubljani, pri Dr. Avi Goren Bar-u, kjer sem se naučila na kreativen način umetnost uporabljati v terapiji.

Predanost moji želji, da si želim ljubiti in biti ljubljena, je bila moja največja motivacija. Naučila sem se, da se rane, ki so nastale v odnosih, lahko zacelijo samo v odnosih. Na svoji poti sem srečala posameznike, ob katerih sem dobila izkušnjo, da sem lahko avtentična, odprta in ranljiva in da lahko zaupam.

Kako se to dotika vas in kaj lahko ponudim?

To kar lahko obljubim da bom delila z vami, so izkušnje, znanje in veščine, ki so dale svobodo tudi meni. V sebi imate biser, ki je prekrit z bolečino in ko se soočimo z ovirami, lahko biser zasije. To ste vi.

Lahko računate name, da bom transparentna, avtentična in odkrita in bom z vami delila izkušnje o ovirah, s katerimi sem se soočala v svojem življenju, z namenom da rastemo in se uresničujemo.

Svoje psihoterapevtsko delo opravljam v skladu z Etičnim kodeksom Slovenske krovne zveze za psihoterapijo in pod redno supervizijo.

Sprejmete moje povabilo k ljubezni, ozaveščanju ovir, ki nam preprečujejo, da bi živeli polno, ljubili in bili ljubljeni.

CERTIFIKATI IN DIPLOME

2017 - November
Diploma na Univerzi Sigmunda Freunda
2017 - Februar
Jungovski Coach Program
2015 - Marec
Life Mastery Institut Certifikat

Slike certifikatov

Etični kodeks

Svoje psihoterapevtsko delo opravljam v skladu z Etičnim kodeksom Slovenske krovne zveze za psihoterapijo in pod redno supervizijo.

»The truth waits for eyes, unclouded by longing.« (Tao)

(»Resnica čaka na oči, ki niso zastrte s hrepenenjem.«)

Kontaktirajte me

Telefon: 041 604 672
E-pošta : info@ljubimozavestno.si