Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji nakupa na spletni strani www.ljubimozavestno.si.

CENE, NAČIN PLAČILA IN DOSTAVA

Vse navedene cene posameznih proizvodov so navedene v Evrih (EUR) ter so brez DDV-ja, saj nismo DDV zavezanec. Cene veljajo od 1. 7. 2018 do preklica.

Cenik vseh naših storitev in proizvodov se nahaja na www.ljubimozavestno.si/cenik/.

POSTOPEK SPREJEMA PRIJAV NA IZOBRAŽEVANJA

FIZIČNE OSEBE

Po prejetju vaše prijave vam e-pošti pošljemo predračun za plačilo kotizacije. Ko je kotizacija plačana, imate zagotovljeno prosto mesto na našem izobraževanju.

Račun za izobraževanje vam pošljemo po pošti, potem ko je seminar oz. tečaj že opravljen.

PRAVNE OSEBE

Po prejetju vaše prijave vam e-pošti pošljemo predračun za plačilo kotizacije. Ko je kotizacija plačana, imate zagotovljeno prosto mesto na našem izobraževanju.

Račun za izobraževanje vam pošljemo po pošti, potem ko je seminar oz. tečaj že opravljen.

V primeru, da imate kakršnokoli vprašanje v zvezi z nakupom ali dostavo knjig, smo vam na voljo na e-poštnem naslovu info@ljubimozavesetno.si.

Za stranke poslujemo od PON do PET od 9.00 do 15.00 ure.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Upravitelj spletne strani LJUBIMO ZAVESTNO se zavezuje, da bo spoštoval določbe Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov. Osebni podatki pridobljeni od kupcev na spletni strani LJUBIMO ZAVESTNO so varovani in brez njihovega pisnega soglasja ne bodo posredovani tretjim osebam.

Upravitelj spletne strani LJUBIMO ZAVESTNO si pridržuje pravico do vzpostavitev poslovnega kontakta za reševanje morebitnih nejasnosti pri preverjanju podatkov ali naročila oziroma za reševanje morebitnih nesoglasij.

Več o naši Politiki zasebnosti in varstvu podatkov si lahko preberete tukaj.

INFORMACIJE

Za morebitne dodatne informacije smo vam ves čas na voljo na info@ljubimozavestno.si, kjer vam bomo z veseljem pomagali in odgovorili na zastavljena vprašanja, predloge in želje.

IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

PSIHOTERAPIJA, Nataša Berdnik s.p., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi TUKAJ.

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

KONČNA DOLOČILA

Uporabnik potrjuje ob nakupu, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne strani LJUBIMO ZAVESTNO in da se z njimi strinja.

Glede morebitnih sporov se obe strani zavzemata za sporazumno reševanje sporov. Kolikor medsebojnega sporazuma ni moč doseči, je pristojno ustrezno sodišče.

Pridržujemo si pravico do sprememb cen brez predhodne najave.

Želimo vam uspešno nakupovanje!

Nataša Berdnik, www.ljubimozavestno.si

Ljubljana, 1. 7. 2018.